Agenda de la naturalesa femenina 2017

Agenda de la naturalesa femenina 2017

Les dones, amb la falsa creença d’introduïr-se en igualtat de condicions en aquest món d’homes que ens domina, ens hem oblidat per complert de les nostres necessitats per acomplir sempre les dels altres. Les dones, totes diferents però amb una naturalesa comuna, hem deixat d’escoltar-nos i entendre el nostre propi organisme intern per assimilar-nos a la lògica rectangular d’un món tecnologitzat. La menstruació, la menopausa, el sexe… són temes encara tabús o menyspreats. Es fa necessari així recuperar el nostre espai i prioritzar-lo. Fer entendre al món que les dones i la seva naturalesa són l’eix principal de la resta de coses, i com a tal han de ser primordials.

El cicle menstrual transmet informació gràcies als canvis que es produeixen en el cos de la dona i les seves emocions. Portar un registre del cicle menstrual ajuda a conèixer el propi cos i el patró habitual de conducta, identificant així possibles alteracions i potenciant el creixement personal.

Aquesta agenda, t’ajudarà a portar un control diari de tu mateixa, no només de la teva vida pública quotidana sino també de la més íntima i personal. Trobaràs diversos textos que t’ajudaran a entendre millor el teu funcionament intern, a solventar certes preocupacions o dubtes, així com a fer a fer un seguiment de la teva naturalesa femenina que entesa i respectada ens permet conviure-hi amb  harmonia i obtenir, a canvi, felicitat i benestar. Els continguts, suggerències i activitats són específiques per a que les dones puguin desenvolupar-se i moure’s en el món lineal actual i aconseguir millorar la seva seguretat, solidesa i acceptació.

L’agenda inclou, resums diaris per a la identificació de les diferents emocions, estats físics i altres, diagrames mensuals per a la planificació i organització del mes, guia d’utilització dels diagrames, origen de les festes tradicionals, calendari llunar, espai de notes, mostres d’expressió femenina, puntualització i explicació dels dies internacionals…

Una agenda tan útil com les d’abans que cobreix les necessitats d’ara.

En aquest link www.naturalezayesencia.wordpress.com hi trobareu més informació sobre l’agenda però també sobre altres temes relacionats amb la naturalesa femenina.

Aquest any hem col·laborat amb l’editorial Veusambveu de Barcelona per donar fruit en aquesta Agenda de la Naturalesa Femenina 2017.

portada-agenda-naturalesa-femeninabqbqbq

 

 

Aquest any hem elaborat uns packs perquè puguis adquirir l’agenda per tu, i també si vols col·laborar amb el projecte, distrbuint-la amb les teves amigues.

Per fer-ho ens hem inspirat en la filosofia ubuntu, d’origen sud-africà, la qual té moltes traduccions com per exemple: “no ho vull si ella no ho té també”, “humanitat cap als altres”, “si tots guanyen, tu també”, “sóc perquè som”, etc.

Pack personal:
Pack petita Ubuntu:
Pack mitjana Ubuntu:
Pack Gran Ubuntu:
Senzilleses (pòtser):

 

Podràs comprar l’agenda a través del web de l’editorial veusambveu. ENLLAÇ.

Disponible en català i en castellà

 

Aquest any també oferim les agendes a preu lliure, així doncs, si vols fer un altre tipus d’intercanvi pel pack escollit pots posar-te en contacte a través de lartdusoleil [at] cooperativa.cat i arribarem a un acord! Per altra banda, si creus que l’agenda val molt més del preu del pack i vols fer una aportació superior pots posar-te en contacte a través de lartdusoleil [at] cooperativa.cat (Els beneficis els invertirem en tirar endavant nous projectes!!)

Per últim, agraïr a totes i a tots que l’any passat veu confiar amb l’agenda i esperem que amb aquest nova edició us poguem transmetre el que per nosaltres ha significat el poder-la fer.

Comparteix mitjançant:Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter
About Author: L'art du soleil

Deixa un comentari