Escoles

L’art du Soleil es presenta també en escoles com un recurs pedagògic per als més petits i petites, encarat a descobrir noves formes de relacionar-se amb l’entorn tant natural com social. Des d’una perspectiva respectuosa amb el medi ambient, tot fomentant l’experimentació i la creativitat espontànies com a eines fonamentals de desenvolupament. (Veure bases pedagògiques)

Gimcana: “2073, la societat del futur”

gimcana escoles

Un camió viatja des del futur equipat amb plaques solars, plantes medicinals, espirulina, etc. amb l’objectiu d’apropar als nens i nenes altres formes de relacionar-se amb l’entorn a través de l’obtenció de recuros alimentaris, sanitaris i energètics sostenibles i respectuosos amb la natura i l’ésser humà.

Durant l’activitat, els petits i petites podran comprovar com funciona l’efecte hivernacle i menjar un tros de pizza cuinat per ells/es mateixos/es, degustaran i veuran amb el microscopi què és la microalga espirulina, buscaran altres formes més sostenibles de transportar aliments i hauran d’aconseguir aigua recollida de la pluja per trasplantar una planta entre d’altres.

Adreçat a nenes i nens de 5è i 6è de Primària.

Descripció detallada descarregar pdf

 

Taller “La medicina de la Terra: les plantes medicinals”

Adreçat a nenes i nens des de 1r fins a 6è de Primària. Els continguts s’adequen a cada frajna d’edat.

Dues noies venen del futur en busca d’una planta que s’ha extingit. Demanaran l’ajuda dels nens i nenes per trobar la planta i elaborar un preparat per tal de salvar el poble d’on venen. Entre tant, els hi explicaran algunes plantes que s’han utilitzat en el futur per guarir a les persones i com s’han fet servir.

Es tracta d’un taller dinàmic on els protagonistes són el joc, el tacte i el gust.

medicina terra escoles

Descripció del taller descarregar pdf

Comparteix mitjançant:Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter